ep archivo   turbina de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo

Deutsche Bank retalla el preu objectiu a Siemens Gamesa, però segueix aconsellant comprar. L'entitat situa ara la valoració de les seves accions als 21 euros, enfront dels 21,5 euros previs.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons detallen en un informe recent, "els riscos a la baixa per al creixement global han augmentat significativament, però un factor clau que impulsarà la demanda de béns de capital durant els propers anys és l'impuls cap al zero net per mantenir l'augment de la temperatura del planeta per sota dels 1,5 ºC i mantenir els preus de l'energia sota control”.

Destaquen que la necessitat urgent de descarbonitzar, així com de millorar la independència energètica de la Unió Europea (UE), ha tornat a la palestra amb el conflicte entre Rússia i Ucraïna.

Per tècnic, l'analista de Bolsamanía, José María Rodríguez, assenyala que, "malgrat l'important rebot dels mercats durant les últimes setmanes la cotització de Siemens Gamesa no aconsegueix posar terra pel mig i continua coquetejant perillosament amb el suport que li confereixen els mínims de febrer" i afegeix que els títols de Siemens Gamesa presenten un important suport al nivell dels 15,25-15,30 euros: els mínims de febrer i de març.

Noticias relacionadas

contador