• Al seu informe recomanen 'mantenir' les accions de la companyia
Víctor Grifols i Lucas

Deutsche Bank es mostra positiu amb Grifols. Des de l'entitat han millorat el preu objectiu de la farmacèutica de 20 a 24 euros per acció, augment que suposa una pujada del 20%. No obstant això, l'entitat alemanya li atorga un potencial baixista del 2% respecte a la seva cotització actual de 24,5 euros per acció. La companyia ha iniciat la jornada d'aquest divendres amb caigudes del 0,5%.

  • 7,92€
  • 2,53%

Al seu informe recomanen 'mantenir' les accions de la companyia. Els analistes esperen que "els resultats del segon trimestre de Grifols reflecteixin un fort impuls d'ingressos per Biociència", indiquen. La divisió de Biociència, la qual aglutina el negoci principal de Grifols, els medicaments biològics derivats del plasma.

D'altra banda, des de Deutsche Bank consideren que "les suposicions del consens que la consolidació d'Hologic impulsarà un augment net del marge de l'EBITDA 2,9% per 2017 podria resultar massa optimista". Un consideració que realitzen sobre la compra que va fer Grifols de la unitat de diagnòstic transfusional per tecnologia NAT d’Hologic per 1.850 milions de dòlars.

Les estimacions dels analistes de Deutsche Bank sobre Grifols se situen als 4.351 milions d'euros i un EBITDA ajustat de 1.315 milions per 2017. "Vam baixar les nostres previsions de benefici per acció a curt termini entre un 3 i un 8% a causa de les suposicions de marge modestament rebaixades i una debilitat de l'aportació de l'efecte divisa", indiquen al seu informe.

Noticias relacionadas

contador