chinacbnuclear11

Els analistes de Deutsche Bank han elevat la valoració de les accions armamentístiques europees per la guerra a Ucraïna, que derivarà en programes de rearmament en el cas de molts dels països del Vell Continent. Això suposa, segons el darrer informe, una oportunitat per a aquest tipus d'empreses.

Podeu consultar aquí el directe especial de Bolsamanía sobre la guerra (en castellà).

"Els països europeus tenen una mica de respir en termes de rearmament, perquè Rússia ha patit grans pèrdues en el conflicte ucraïnès i reposar el seu inventari d'armes convencionals trigarà uns anys", expliquen al seu darrer estudi sobre el sector.

Els analistes d'aquesta entitat conclouen que aquesta situació significa que les nacions europees tenen menys urgència per comprar predominantment equips de sèrie i més temps per definir les necessitats de defensa en un esforç concertat amb els proveïdors locals, cosa que pot suposar encàrrecs més cars que reportin més ingressos a aquestes companyies.

"Esperem una allau de llibres blancs de defensa en els propers mesos, i és probable que França, el Regne Unit i altres nacions augmentin encara més la despesa, després que Alemanya s'avancés", sentencien.

Per tot això, eleven de mantenir a comprar Leonardo, amb un preu objectiu que passa de 7,60 euros a 12 euros. Mentrestant, mantenen en la recomanació de comprar Dassault Aviation, amb una valoració que passa de 160 euros a 198 euros; BAE System Plc, que passa de 670 lliures a 860 lliures; Hensoldt, amb un preu objectiu de 27 euros des dels 16,50; i Thales, el que eleven de 110 euros a 137 euros.

contador