ep logo de apple
Peter Kneffel/dpa - Archivo

Un model de subscripció per als iPhone. Aquesta és l'última idea d'Apple per canviar el seu model de negoci de venda de maquinari i mantenir un nivell d'ingressos constant alhora que s'inclouen nous serveis dins del pagament mensual. Aquest plantejament, malgrat que hi ha pocs detalls de com es duria a terme, sembla agradar entre els analistes de Deutsche Bank, que recomanen 'comprar' les accions dels de Cupertino i situen el seu preu objectiu de 210 dòlars.

  • 227,52$
  • 0,51%

"Si el servei de subscripció de maquinari guanya una tracció significativa, podríem veure que la valoració torna a pujar, ja que els inversors donen una valoració més gran al model de negoci d'ingressos recurrents més tradicional", indiquen a l'informe publicat aquest divendres.

De fet, arriben a aquesta conclusió malgrat reconèixer que els ingressos de la companyia pels seus telèfons intel·ligents són altament recurrents, ja que veuen poc trasllat d'usuaris de l'iPhone a mòbils Android.

"Més important que lʻoportunitat dʻaugmentar el benefici per acció a curt termini és lʻoportunitat de reajustar les expectatives dels consumidors sobre la freqüència de renovació dʻun iPhone i aconseguir que més consumidors provin altres serveis de subscripció dʻApple (el que pot fer mitjançant un paquet de maquinari/serveis)", expliquen a l'escrit, en què reconeixen que a curt termini tindria una acollida "modesta".

Atès que de moment no se n'han facilitat gaires dades, Deutsche Bank ha analitzat nombrosos escenaris a l'hora de plantejar-ne l'anàlisi, encara que en la majoria conclouen que seria "financerament positiu".

Per això, recomanen la compra de les seves accions i situen el preu objectiu de 210 dòlars per acció.

Noticias relacionadas

contador