le logo d une succursale de la deutsche bank allemande a cologne

Deutsche Bank ha anunciat que espera un impacte positiu de 430 milions d'euros en els resultats del tercer trimestre després de fer "progressos significatius" a les negociacions sobre la majoria de demandes en el litigi relacionat amb l'adquisició de Postbank.

  • 15,00€
  • 2,75%

El banc alemany va arribar a acords amb més de 80 demandants, que representen gairebé el 60% del total de les reclamacions, segons un comunicat. Els acords, assolits a 31 euros per acció de Postbank, representen aproximadament el 45% de la provisió de 1.300 milions d'euros feta a l'abril. Deutsche Bank va apartar aquesta quantitat després que un tribunal d'apel·lacions advertís que podria decidir en contra del banc en la prolongada disputa, cosa que va provocar la primera pèrdua trimestral en quatre anys i va portar a la suspensió de la recompra d'accions.

"Deutsche Bank espera que els acords de conciliació conclosos fins ara consumeixin de mitjana al voltant del 45% de les provisions totals que s'havien destinat per a les reclamacions dels demandants coberts pels acords, les provisions restants relacionades amb aquests demandants específics seran alliberades. Deutsche Bank anticipa que això tindrà un impacte positiu d'aproximadament 430 milions d'euros en benefici abans d'impostos al tercer trimestre", ha detallat al seu comunicat.

Entre els demandants que van acceptar un acord també hi ha el demandant individual més gran en aquests procediments, que representa aproximadament un terç de totes les reclamacions.

El banc alemany ha afegit que, si arribés a acords de conciliació amb demandants addicionals, “això podria resultar en implicacions positives addicionals sobre les provisions totals destinades al litigi”.

Noticias relacionadas

contador