ep ricardo fernandez nuevo consejero delegado de destinia
DESTINIA

Ricardo Fernández assumeix el càrrec de CEO del Grup Destinia després de cinc anys com a Managing Director, liderant l'estratègia d'internacionalització i creixement. Aquesta elecció marca l'inici d'una nova etapa per a l'empresa, impulsada per la visió i el lideratge innovador de Fernández, ha indicat la companyia en un comunicat.

Amb un destacat historial a la indústria del turisme i també dins del grup, on ha exercit funcions com Chief Strategy Officer i Managing Director, Fernández aporta una experiència "sòlida" i un enfocament estratègic a l'equip de Destinia, subratlla l'empresa.

Aquesta transició dona suport a l'estratègia d'expansió de la companyia, on els fundadors continuaran liderant l'àrea d'innovació, mentre que el nou CEO s'enfocarà a impulsar el creixement empresarial, descobrir noves oportunitats de mercat i elevar l'experiència del client.

"Ricardo ha demostrat una trajectòria i resultats excepcionals des que va entrar en Destinia. Estem convençuts que la seva feina i visió contribuiran a la continuïtat, solidesa i creixement del nostre grup al futur", ha declarat Amuda Goueli, cofundador de Destinia.

contador