0,22€
  • 0,00€
  • 0,46%

Deoleo ha tancat l'ampliació de capital, anunciada l'abril i executada durant el mes d'octubre, per un import nominal de més de 25 milions d'euros mitjançant la subscripció de 250.180.220 accions. Els fons resultants d'aquesta ampliació es destinaran a l'expansió en mercats internacionals amb un alt potencial de creixement, al suport a les marques amb què compta la companyia i a la recerca d'acords estratègics de negoci amb proveïdors.

Segons explica la companyia a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), les noves accions resultants de l'ampliació comencen a cotitzar aquest mateix dimecres a les borses de Madrid, Barcelona, Bilbao i València. Més de 2.000 accionistes minoritaris han acudit a l'ampliació.

El nou capital social de Deoleo ha quedat fixat en 140.485.816,90 euros, representat per 1.404.858.169 accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna.

OLE Investments, entitat participada indirectament per fons gestionats per CVC Capital Partners, accionista majoritari de Deoleo, arriba després de l'ampliació a una participació en el capital del 56,4%. L'entitat ja havia anunciat que aportaria els fons necessaris per completar l'ampliació.

Deoleo compta actualment amb una quota superior al 10% al mercat d'oli d'oliva a nivell mundial a través de marques com Bertolli, Carbonell i Carapelli.

Noticias relacionadas

contador