• Viñaoliva és la major productora d'oli d'oliva d'Extremadura

El productor d'olis, Deoleo, ha signat un acord estratègic amb la cooperativa extremenya Viñaoliva per posar en marxa un model de producció integrada sostenible, "orientat a la qualitat i la traçabilitat, que suposarà la creació d'una marca d'olis sostenibles d'Extremadura i que implicarà la comercialització conjunta d'aquests olis de qualitat", ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,22€
  • 0,46%

Deoleo i Viñaoliva treballaran conjuntament per millorar la qualitat des de l'origen, amb l'estudi de les diferents varietats d'oliva i nous models de molinada, entre d'altres, fins a l'envasament dels olis. Alhora es reforçarà la traçabilitat com a compromís de transparència amb el consumidor.

D'aquesta manera, Deoleo ha anunciat al seu comunicat que s'assegura l'aprovisionament d'una matèria primera de qualitat i controlada mitjançant un model conjunt i transparent, mentre Viñaoliva garanteix per als seus socis un sistema de preus justos que prevalgui la qualitat i el saber fer dels seus agricultors, així com donar a conèixer els seus olis a través de les marques líders de Deoleo.

Viñaoliva és la major productora d'oli d'oliva d'Extremadura, amb un volum mitjà anual de 10 milions de quilos entre els seus 10 cooperatives associades. Deoleo ha ressaltat que aquest acord és un pas més en la seva estratègia d'aconseguir relacions estables entre les diferents entitats que conformen la cadena de producció de l'oli d'oliva a Espanya, com ja va quedar reflectit amb l'aliança signada amb UPA al mes de novembre.

Extremadura produeix al voltant de 55 milions de quilos d'oli d'oliva a l'any, amb un constant creixement de les hectàrees certificades en oli ecològic i producció integrada, fruit de l'aposta de la Junta Extremadura per la economia circular i per un model de valor davant el volum i la guerra de preus.

Noticias relacionadas

contador