ep productos de deoleo
DEOLEO/JOSE LUIS MARTINEZ VARELA - Archivo

El grup aceitero Deoleo afirma que preveu tancar la seva reestructuració en el primer semestre de l'any però reconeix que pot patir canvis a conseqüència de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.

  • 0,23€
  • -1,72%

La companyia assegura a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que "continua confiant poder tancar l'operació de reestructuració dins del primer semestre d'aquest exercici, tot això supeditat a les mesures que poguessin mantenir-se en vigor en relació amb l'actual estat d'alarma i a l'impacte que aquestes, i la pròpia situació de pandèmia, poguessin tenir en els mercats de capitals".

La companyia propietària de Carbonell explica que ja li ha estat notificat l'acte del Jutjat del Mercantil de Còrdova, que respon a la seva petició d'homologar judicialment l'acord de refinançament subscrit el passat dia 13 de març, entre Deoleo i el 100% de les seves entitats financeres creditores.

A més, indica que les pròximes setmanes "continuarà avançant en l'elaboració dels documents precisos per al llançament de l'ampliació de capital dinerària per import màxim de 50 milions d'euros", aprovada durant l'última junta d'accionistes.

No obstant això, assumeix que no hi ha terminis fixos perquè el seu consell "fixarà el calendari precís d'execució de la referida ampliació de capital i les condicions finals", però "prenent en consideració les condicions de mercat, actualment molt adverses".

Deoleo va comunicar que, en l'ampliació, el fons CVC, que controla el 56,4% de la companyia, subscriuria fins a 40 milions d'euros. La resta seria subscrita pels altres grans accionistes de la companyia: Fundació Bancària Unicaja (8,98%); CaixaBank (4,99%) i Kutxabank (4,84%).

Noticias relacionadas

contador