ep aceite carbonell de deoleo
DEOLEO - Archivo

El Consell d'Administració de Deoleo ha aprovat a la seva última reunió el nomenament de Rocío Hervella com a consellera dominical. Aquest nomenament s'uneix al d'April Adams-Redmond, que a la passada reunió de juliol va ser designada consellera independent del grup.

  • 0,23€
  • 2,73%

Amb aquests nomenaments, Deoleo incorpora al seu Consell d'Administració dues noves professionals amb una "àmplia trajectòria" al sector de l'alimentació i una expertesa de "gran valor" en àrees que són clau per al seu projecte estratègic, ha assenyalat la companyia.

Rocío Hervella és fundadora i consellera delegada de Prosol i durant més de cinc anys va ser vicepresidenta de la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Beguda. Per la seva banda, April Adams-Redmond és actualment vicepresidenta global d'Unilever PLC, on és responsable de Knorr, així com del portafoli de scratch cooking del grup.

Deoleo ha subratllat que les dues incorporacions evidencien "el compromís de l'empresa amb la diversitat de gènere i s'emmarca en els avenços que el grup està fent per incrementar la participació femenina a tots els seus òrgans de govern".

Noticias relacionadas

contador