ep archivo   embraer de delta air lines
CLAUDIO CAPUCHO/EMBRAER - Archivo

L'aerolínia nord-americana Delta Airlines ha decidit reduir les seves expectatives de beneficis a causa del sostingut increment de costos que ha hagut d'afrontar a l'últim trimestre, sumat a l'inici d'una campanya en què la demanda de vols és menor.

L'aerolínia espera que els seus guanys ajustats per acció se situïn entre els 1,85 i els 2,05 dòlars, per sota de les expectatives anteriors que els col·locava a l'interval dels 2,20 als 2,50 dòlars, segons CNBC.

Aquesta reducció es deu a l'increment de preus relacionats amb els combustibles, assegura la companyia. A més, afirma que les despeses relacionades amb el manteniment de les seves aeronaus també van ser més grans del previst.

Amb aquestes dades, Delta espera que els ingressos unitaris caiguin entre un 2% i un 3% al tercer trimestre respecte a les dades del mateix període del 2022. No obstant això, aquest pronòstic és més positiu que l'anterior, en què assegurava que les vendes podrien caure fins a un 4%.

Aquestes previsions comunicades per Delta se suman a l'anunci realitzat per l'aerolínia de baix cost nord-americà Spirit Airlines d'haver de rebaixar les previsions d'ingressos per al tercer trimestre. A més, a la sessió d'ahir els títols d'American Airlines queien un 5,67%, els d'United Airlines, un 3,80% i els de la mateixa Delta Air Lines, un 2,83%.

Noticias relacionadas

contador