dl delivery hero logo food delivery generic 1
Sharecast graphic / Josh White

Les accions de Delivery Hero es disparen aquest dijous al voltant d'un 10% després que la companyia europea de repartiment de menjar a domicili hagi anunciat que planeja escindir el negoci a l'Orient Mitjà i treure'l a cotitzar borsa.

Segons es recull en un comunicat, l'empresa està "preparant la cotització del seu negoci Talabat al mercat financer de Dubai".

"La cotització es pot fer a través d'una venda secundària d'accions per part de Delivery Hero, que conservaria la participació majoritària en l'entitat cotitzada local després d'una IPO", expliquen.

Una operació que es faria efectiva al quart trimestre. Tot i això, no se'n coneixen més detalls, ja que la companyia no ha informat de la valoració, el preu objectiu de les accions ni del volum d'accions que cotitzarà.

Atenent els resultats financers publicats, Talabat representa al voltant del 28% dels ingressos registrats per Delivery Hero al segon trimestre, i va obtenir uns ingressos de 874,7 milions d'euros, un 37% més que durant el mateix període de l'any anterior.

contador