• Els bons tindran forma nominativa i el seu valor nominal unitari serà de 100.000 euros
  • La cervecera Damm ostenta una participació del 10% al capital d'Ebro Foods
damm

Damm, a través de la seva filial Corporació Econòmica Delta, emetrà bons garantits intercambiables per accions ordinàries d'Ebro Foods amb venciment en 2023 per un import de 200 milions d'euros, ha informat la companyia aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L'emissor podrà augmentar l'import fins a 250 milions mitjançant l'exercici d'una opció d'ampliació de fins a 50 milions.

  • 15,98€
  • 0,25%

Els bons s'emetran a la vegada, tindran forma nominativa, amb un valor nominal unitari de 100.000 euros i es preveu que reportin un tipus d'interès d'entre el 0,5% i 1% anual, pagader semestralment per períodes vençuts.

La cervecera Damm ostenta una participació del 10% al capital d'Ebre Foods, valorada en més de 292 milions d'euros en funció dels actuals preus de mercat.

La cervecera Damm ostenta una participació del 10% al capital d'Ebre Foods

Corporació Econòmica Delta destinarà els fons nets obtinguts de l'emissió per amortitzar el seu endeutament intra-grup enfront de Damm, que al seu torn usarà els fons nets obtinguts d'aquesta amortització i del préstec intra-grup per atendre oportunitats de creixement inorgànic, reduir o refinanciar el seu endeutament financer i altres finalitats corporatives generals del grup.

El preu de bescanvi dels bons es determinarà al moment de fixació dels termes definitius de l'emissió aplicant una cosina d'entre el 25% i el 30% sobre un preu de referència calculat com el preu mitjà ponderat per volum de la cotització de les accions en Borsa des del llançament fins a la fixació dels termes finals de l'oferta.

BONS PER A INVERSORS QUALIFICATS FORA D'ESPANYA

Segons les condicions, l'emissor podrà optar entre atendre l'exercici dels drets de bescanvi mitjançant el lliurament d'accions, efectiu o una combinació d'accions i efectiu.

Els bons seran oferts exclusivament a inversors qualificats fora d'Espanya de conformitat amb les lleis del mercat de valors aplicables.

L'emissor ha designat a UBS Limited com a Coordinador Global Únic i Bookrunner de l'oferta. UBS Limited durà a terme un procés de prospecció accelerada de la demanda amb l'objecte d'aconseguir subscriptors per als bons.

Ebre Foods cotitza aquest dijous en borsa amb caigudes superiors al 1%.

contador