ep archivo   escaparate de la tienda douglas situada en el paseo de las acacias 23 de madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

CVC Capital Partners està sospesant una oferta pública inicial del minorista alemany de perfums Douglas, amb una valoració que rondaria els 7.000 milions d'euros, segons una informació de Bloomberg elaborada amb fonts properes a la matèria.

La companyia es troba en contacte amb l'assessor independent Rothschild & Co. mentre explora una possible sortida a borsa al llarg del 2024, per a la qual podria triar Frankfurt com a lloc de cotització.

Segons les mateixes fonts, encara no s'han pres decisions finals sobre si aquesta sortida a borsa serà finalment efectiva i quan es produirà. A més, la valoració i el moment també dependran de les condicions del mercat, la demanda dels inversors i el desenvolupament comercial.

Les arrels de Douglas es remunten al 1821, i actualment opera més de 1800 botigues a tot Europa. L'empresa, que va generar uns ingressos d'uns 3.700 milions d'euros l'any fiscal 2021/22, ha estat invertint tant en les botigues minoristes com a la seva oferta en línia com a part del seu pla de creixement "Let it Bloom".

contador