iag dl british airways jet airliine
Company photo / IAG

Credit Suisse confia en IAG, per la qual cosa eleva el preu objectiu fins als 224 penics (2,57 euros al canvi) i recomana sobreponderar les accions a l'últim informe emès per l'entitat. Tot això mentre retalla les previsions de la companyia per als seus resultats el 2021 a causa de la variant òmicron del coronavirus.

IAG

  • 2,50€
  • 1,84%

De fet, els experts de Credit Suisse calculen que l'EBIT del 2021 de l'aerolínia serà de -3.100 milions d'euros, enfront dels -2.950 estimats anteriorment. Així mateix, l'EBIT previst passa de 852 milions a 296 milions.

Això sí, després de l'anàlisi de les perspectives de benefici brut en un sector cada cop més consolidat i els plans de reducció de costos unitaris, eleven l'EBIT calculat per al 2023 fins als 2.100 milions d'euros des dels 1.700 milions d'euros. Per al 2024-2025 també pugen les seves previsions en un 23-37%.

"El segon semestre del 2022 hauria de ser una conjuntura important per demostrar el rendiment dels marges, ja que la demanda a les rutes transatlàntiques es recupera significativament", preveuen des de Credit Suisse.

Així mateix, creuen que la posició competitiva d'IAG li hauria de permetre traslladar la pressió inflacionista, afavorint les perspectives de recuperació dels marges. Un exemple en són l'augment de taxes a Heathrow i la pujada dels costos del combustible.

"Reconeixem les preocupacions relatives a un augment de capital (que IAG ha declarat que no planeja, però que tenim en compte a la nostra metodologia de valoració per prudència), però un fort període de comerç d'estiu al mercat transatlàntic podria ajudar a mirar a través d'aquest risc", opinen a l'informe els experts de l'entitat.

Noticias relacionadas

contador