ep archivo   entrada de la sede de credit suisse en madrid espana a 29 de enero de 2020
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Les accions de Credit Suisse reboten a la borsa després de la forta pressió baixista que han registrat als últims dies, a causa dels dubtes del mercat sobre la fortalesa financera del banc suís.

  • 0,82Fr.
  • 0,00%

El seu conseller delegat, Ulrich Koerner, va assegurar a la setmana passada al personal que el banc té una "sòlida base de capital i posició de liquiditat" i va dir als treballadors que els enviarà una actualització periòdica fins que el banc anunciï un nou pla estratègic el 27 octubre.

Alts executius van passar el cap de setmana tranquil·litzant grans clients i inversors sobre la posició de liquiditat i capital del banc suís, davant les preocupacions suscitades sobre la seva solidesa financera

"El que probablement passarà és que, o bé es produeix un miracle aquest Nadal i el nou CEO reforça l'entitat en 100 dies, com va prometre, i el banc sobreviu i prospera fins al proper escàndol. O l'entitat es convertirà en un bonic objectiu d'adquisició i serà devorada per un altre banc. O serà salvada pel govern suís", augura Ipek Ozkardeskaya, analista sènior de Swissquote Bank.

Noticias relacionadas

contador