applusgrande1

Credit Suisse ha rebaixat el preu objectiu (des dels 10,50 als 8,80 euros per acció amb el títol cotitzant a 5,97 euros) i les previsions d'Applus per a enguany pels "vents de cara que afrontarà a curt termini". Malgrat això, la casa d'anàlisi suïssa li reitera el consell de 'sobreponderar' i creu en el seu potencial a llarg termini.

  • 12,64€
  • 0,16%

"Esperem vents de cara significatius al negoci de l'automoció per l'impacte del confinament", reconeix Credit Suisse.

A curt i mitjà termini, el sector afronta a més "els desafiaments d'un preu baix del petroli amb el conseqüent impacte sobre el Capex de la indústria", prossegueix. De cara a 2021, la firma suïssa espera "una ràpida millora en el negoci de la inspecció de cotxes conforme les restriccions es relaxin".

Credit Suisse aprofita a més per llançar una alerta a Applus: "No esperem que el seu negoci recuperi l'Edita de 2019 fins a 2022".

Com a possibles catalitzadors per a la seva cotització, els suïssos assenyalen "una relaxació de les restriccions més ràpida de l'esperada", que pot començar a veure's reflectida en els seus resultats semestrals, el 28 de juliol.

Com a riscos per a la companyia, Credit Suisse apunta a "una extensió del confinament amb les consegüents implicacions per al negoci".

Noticias relacionadas

contador