ep archivo   sede social mapfre en majadahonda madrid
MAPFRE - Archivo

Els experts de Credit Suisse han baixat lleugerament el preu objectiu de Mapfre fins als 1,52 euros des d'1,60 euros i han reiterat el consell d'infraponderar. Mapfre cotitza actualment als 1,63 euros.

  • 2,42€
  • 1,09%

Segons aquests analistes, la retallada es produeix després de la disminució del 7% en les estimacions de benefici per al 2022. "Creiem que Mapfre segueix tenint un rendiment inferior al dels seus competidors en un mercat de l'automòbil feble", indiquen en un informe publicat aquest dilluns.

De cara al segon trimestre del 2022, Credit Suisse estima una ràtio combinada del 100,2% davant la previsió del consens del 96,6%. "Preveiem una pèrdua de reassegurança de 90 milions d'euros a causa de les sequeres al Brasil, assumim una normalització del CoR de P&C (Property and Casualties) general d'Iberia fins a la mitjana del 95%, així com la continuació de l'elevada sinistralitat al ram d'automòbils a nivell global i al de salut a Espanya", expliquen. Així mateix, Credit estima que les pèrdues de Mapfre Re es veuran recolzades per uns ingressos financers més grans, per la qual cosa preveuen un resultat net atribuïble al segon trimestre de l'any de 131 milions d'euros.

Pel que fa als catalitzadors i riscos, indica que els propers catalitzadors són els resultats del segon trimestre que publica el 27 de juliol.

Noticias relacionadas

contador