credit suisse 20220427133220
0,82Fr.
  • 0,82Fr.
  • 0,00%

Credit Suisse ha emès aquest dimecres una advertència de beneficis en tota regla en anunciar que és probable que registri una pèrdua per al segon trimestre, ja que la guerra a Ucraïna i l'enduriment de la política monetària pressionen el banc d'inversió. El valor es deixa un 4% a la borsa aquest dimecres.

En una actualització de la negociació dimecres a primera hora del matí, el assetjat prestador ha dit que la situació geopolítica, el significatiu enduriment monetari dels principals bancs centrals en resposta a la creixent inflació, i el desmantellament de les mesures d'estímul de la era Covid-19 havien causat "una contínua i elevada volatilitat del mercat, febles fluxos de clients i el continu despalanquejament dels clients, especialment a la regió Àsia Pacífic".

Credit Suisse ha assenyalat que, malgrat que els ingressos per negociació es van beneficiar del repunt de la volatilitat, l'impacte d'aquestes condicions, juntament amb "els baixos nivells continus d'emissió als mercats de capitals" i l'ampliació dels diferencials de crèdit han "deprimit els resultats financers" del banc d'inversió l'abril i el maig.

"És probable que aquesta situació provoqui una pèrdua per a aquesta divisió, així com una pèrdua per al Grup al segon trimestre del 2022", segons ha dit.

Credit Suisse ha patit una sèrie d'escàndols i contratemps durant els últims anys, fet que ha portat alguns accionistes a demanar un canvi de lideratge.

El banc va registrar una pèrdua neta el primer trimestre del 2022 i va anunciar una remodelació de la direcció mentre segueix lidiant amb els costos dels litigis relacionats amb el col·lapse del fons de cobertura Archegos.

Noticias relacionadas

contador