tesla y

La Comissió de Comerç Just de Corea del Sud ha decidit multar Tesla amb 2.852 milions de wones (2,12 milions d'euros) per presumptes violacions de la Llei d'Exhibició i Publicitat, a causa, d'entre altres factors, exageracions al quilometratge que es pot conduir amb una sola càrrega i en el rendiment dels carregadors, així com en els costos de combustible en comparació dels vehicles de gasolina, segons ha informat el mateix organisme.

Segons l'entitat coreana, aquestes pràctiques contràries a la Llei de Publicitat s'han produït des del 16 d'agost de 2019 passat, i la companyia va publicar a la seva pròpia pàgina web característiques dels seus vehicles que no es corresponien amb les prestacions reals.

A més, l'organisme regulador ha comunicat una altra sanció d'un milió de wons (742 euros) per presumptes infraccions a la Llei de comerç electrònic. Entre els actes constitutius de sanció hi ha impediments a la cancel·lació de comandes en línia i manca de dades sobre les condicions de compra i devolució.

"La Comissió de Comerç Just continuarà monitoritzant els comportaments d'etiquetatge i publicitat deslleials que puguin induir a error en l'exercici dels productes, i inspeccionarà i gestionarà contínuament els comportaments que restringeixin o dificultin l'exercici legítim dels consumidors del seu dret a cancel·lar comandes", ha destacat l'organisme.

Noticias relacionadas

contador