• Creuen que segueix tenint atractiu gràcies a la constant revisió a l'alça del seu NAV i a la solidesa vista en l'evolució dels lloguers
colonial

Colonial "segueix tenint atractiu gràcies a la constant revisió a l'alça del seu NAV (valor liquidatiu dels actius) i a la solidesa vista en l'evolució dels lloguers". Aquesta és una de les idees que recullen els experts de Carax AlphaValue que, al seu informe diari, han revisat la situació de la immobiliària, sobre la qual tenen un consell d'afegir i un preu objectiu de 8,57 euros.

  • 6,35€
  • 2,25%

En la seva opinió, hi ha diversos catalitzadors que poden servir per sostenir aquesta recomanació sobre la companyia. D'una banda, el 51% dels contractes de lloguer a Espanya vencerà durant els propers 18 mesos, cosa que permetrà negociar noves condicions en un moment en què l'activitat econòmica ha millorat de forma considerable. En segon lloc, el nou escenari vist al mercat d'oficines apunta a un creixement més gran de preus que de volums. I l'últim catalitzador positiu que assenyalen aquests experts té a veure amb la transformació de la companyia a SOCIMI. Segons expliquen, això ajudarà a rebaixar el tipus fiscal i, per tant, els cash flows de la companyia.

A la banda negativa, els analistes d'AlphaValue destaquen que el pipeline d'expansió a mig termini de Colonial sembla ser alguna cosa just de cara a complir amb els objectius de creixement. A més, també els preocupa que el mercat d'oficines a París sembla haver entrat en una fase negativa, d'aquí que estigui donant peu a altes cotes d'especulació.

"Per valoració, l'espanyola ofereix una gran visibilitat a llarg termini, amb un creixement del NAV de doble dígit, gràcies a l'augment de la demanda dels actius premium, mentre que per DCF (flux de caixa lliure) el potencial que ofereix és del 80%", assenyalen aquests experts. Afegeixen que el potencial del 13% d’upside (revalorització) que encara té l'acció "fa de Colonial una opció més que interessant per seguir jugant en el sector immobiliari".

Noticias relacionadas

contador