ep archivo   edificio de colonial en paris
COLONIAL - Archivo

SFL, la filial francesa del grup Colonial, ha signat una línia de crèdit renovable per 835 milions d'euros a cinc anys, que inclou tres indicadors de rendiment d'ESG. D'aquesta manera, la companyia incrementa la seva liquiditat, simplifica la seva estructura financera i millora i allarga el venciment de les línies de crèdit.

  • 6,43€
  • 0,16%

Amb aquesta línia de crèdit a cinc anys, que ofereix dues opcions d'extensió d'un any, el grup ha explicat que amplia venciments de les línies existents i n'incrementa la liquiditat.

La nova línia de crèdit inclou un mecanisme basat en tres indicadors d'ESG, vinculats als objectius i a l'estratègia del grup en termes de reducció d'emissions de carboni, certificació dels actius i qualificació GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark, que analitza i compara l'exercici ESG i les millors pràctiques de les empreses actives al sector).

Així mateix, la valoració positiva del risc de Colonial ha permès incrementar la liquiditat de grup a marges molt competitius.

"Aquesta transacció, duta a terme en un entorn financer incert, reflecteix la solidesa del balanç del grup Colonial i el seu lideratge a ESG, permet refinançar línies existents, i dona al grup els mitjans per aprofitar les oportunitats de creixement", ha assegurat Carmina Ganyet, directora general corporativa de Colonial.

A la línia de crèdit hi ha participat un grup bancari de 10 entitats del mercat. BNP Paribas i CaixaBank van actuar com a coordinadors de sostenibilitat, mentre que BNP Paribas va actuar també com a Banc Coordinador i Banc Agent.

Noticias relacionadas

contador