ep local de codere
CODERE - Archivo

Codere i el 79,8% dels seus tenidors de bons han aprovat un refinançament de deute per un import de 250 milions d'euros. Així ho ha comunicat la pròpia companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

  • 0,09€
  • 0,00%

Codere cerca així facilitar l'obtenció de suficient liquiditat per sufragar els seus plans i operacions a partir d'ara. Cal recordar que aquesta proposta de refinançament va ser anunciada la setmana passada.

La companyia durà a terme aquest refinançament de deute en dos trams: l'inicial per 85 milions d'euros i un segon de 165 milions d'euros. El primer dotarà al grup de liquiditat i el segon serà ofert als propis tenidors de bons per guanyar-se'n la subscripció.

Així mateix, prorrogarà dos anys el venciment dels bons existents, fins a l'1 de novembre de 2023, i incrementarà el seu tipus d'interès conformement a una part obligatòria amb pagament en efectiu al 4,50% i, a elecció de l'emissor, una part complementària amb pagament en efectiu o en espècie.

De manera addicional, la firma del sector del joc ha anunciat que s'ha resolt "satisfactòriament", a les 17.00 hores de Londres del 23 de juliol, la sol·licitud de consentiment realitzada amb data 17 de juliol de 2020, relativa a l'adhesió de Codere Finance 2, la seva filial britànica, com a co-emissor dels bons existents.

Aquesta resolució va comptar amb el consentiment del 90,49% dels tenidors de bons sènior garantits per import de 500 milions d'euros i del 91,6% dels bons sènior garantits per 300 milions de dòlars

Noticias relacionadas

contador