ep archivo   manuel arroyo vicepresidente de the coca cola company
COCA-COLA - Archivo

Coca‑Cola ha comunicat l'elecció de Manuel Arroyo com a vicepresident executiu de la companyia. El nomenament serà efectiu a partir de l'1 de gener del 2024.

  • 73,30€
  • -1,22%

Arroyo és responsable dels equips de categoria globall, experiència de màrqueting integrada, que inclou mitjans, màrqueting digital, disseny, actius de màrqueting, coneixements humans i exercici de màrqueting, operacions i capacitats de màrqueting, i l'oficina de transformació de màrqueting.

En aquest sentit, la multinacional ha explicat que "no hi ha canvis en el càrrec d'Arroyo i en les seves tasques com a director de màrqueting global, el que ocupa des del gener del 2020".

La Junta Directiva de The Coca-Cola Company també ha revisat "els títols d'altres funcionaris que ja ocupen càrrecs electes. Cap tasca laboral no n'ha canviat", ha especificat.

L'empresa de refrescos va presentar un benefici net de 3.087 milions de dòlars al tercer trimestre del 2023, un increment del 9% respecte al mateix període de l'any anterior. Al costat dels ingressos, l'augment va ser del 8%, fins als 11.953 milions de dòlars. De la mateixa manera, el marge brut va repuntar un 12% fins als 7.296 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador