ep salidabolsacoca-cola european partners
EUROPA PRESS - Archivo

Coca-Cola European Partners ha decidit suspendre el seu programa de recompra d'accions i retirar les seves previsions financeres per a 2020 a conseqüència del context generat per la crisi del coronavirus.

  • 71,10€
  • -0,42%

Respecte al dividend, la principal embotelladora de Coca-Cola s'ha limitat a assenyalar que el consell d'administració adoptarà una decisió sobre el dividend a compte de 2020 en l'actualització de resultats que durà a terme el pròxim 28 d'abril.

"Encara que continuem confiant que el futur del negoci serà fort després de la pandèmia, les incerteses en relació a la durada i a l'impacte de la situació als nostres mercats ha fet que considerem apropiat retirar les previsions financeres per a 2020", ha assenyalat la companyia.

Coca-Cola European Partners va obtenir un benefici net de 1.090 milions d'euros en 2019, un augment del 20% respecte a un any abans. A la presentació de resultats anuals, la firma va anunciar un dividend anual d'1,24 euros per acció, un 17% més, i un nou programa de recompra d'accions per valor de 1.000 milions d'euros en 2020.

Noticias relacionadas

contador