Marcas_Inditex

La penúltima sessió de la setmana estarà marcada pels resultats d'Inditex abans de l'obertura de la borsa i, després del tancament, per la decisió del Comitè Tècnic Assessor de l'IBEX sobre quins canvis pot haver-hi en el selectiu. S'espera almenys una incorporació per substituir Abengoa. Pel que fa a l’àmbit macro, a Espanya es publicarà l'estadística d'índex de preus d'habitatge.

Tot seguit, els presentem les referències més importants de la jornada:

ECONOMIA

Japó: IPP mensual (00.50 hores).

França: IPC harmonitzat anual i mensual, IPC anual i mensual, producció industrial i producció manufacturera (8.45 hores).

Espanya: índex de preus d'habitatge mensual i trimestral (9.00 hores).

Regne Unit: balança comercial del mes d’octubre (10.30 hores); el Banc d'Anglaterra anunciarà la seva decisió sobre els tipus d'interès (13.00 hores).

Grècia: taxa d’atur, producció industrial, IPC harmonitzat (12.00 hores).

Estats Units: sol·licituds inicials de subsidi d’atur, índex de preus d'importació anual i mensual (14.30 hores), enquesta de serveis del tercer trimestre (16.00 hores), subhasta de deute a 30 anys (19.00 hores), pressupost mensual (20.00 hores).

EMPRESES

Espanya: Grifols repartirà dividend; Inditex presentarà resultats (7.00 hores); revisió ordinària de l'IBEX-35 (17.35 hores).

Estats Units: Adobe Systems presentarà resultats.

contador