ep archivo   turbina de 14 mw de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo

Els experts de Citi anticipen novetats de la possible OPA de Siemens Energy sobre Gamesa per a aquest mes de maig, coincidint amb el Capital Markets Day (dia del mercat de capitals) de la matriu. Arriben a afirmar que la situació que viu la filial espanyola propicia que es pugui donar l'operació.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 181,74€
  • 5,33%

"La possible claredat de la seva cartera i la seva estratègia futura durant el mes que ve ens porta a obrir una vigilància catalitzadora positiva de 30 dies sobre Siemens Gamesa. Els seus reptes continus podrien accelerar la lògica d'un acord", expliquen.

I és que per als analistes de Citi aquesta és una de les històries més seguides al sector dels béns d'equip i el cas base que manegen és el de la fusió de totes les accions entre Siemens Energy i Gamesa.

Anticipen que al Capital Markets Day de la matriu es descriuran les futures oportunitats de creixement i esperen que Siemens Energy s'orienti cap a un marge EBITA del grup l'any fiscal 2025 del 7%-9% abans d'elements especials.

"Pel que fa a Gas & Power, la veiem com una beneficiària relativa del canvi de la política energètica a causa del conflicte a Ucraïna, encara que de manera menys evident que els noms de transició energètica pura", sentencien.

Encara que segueixen preferint Siemens Gamesa sobre Energy, 'compren' les dues accions a 12 mesos.

Noticias relacionadas

contador