ep conseller delegat daedas homes david martinez
AEDAS HOMES

Els experts de Citi han retallat el preu objectiu d’Aedas Homes fins als 36,1 euros i han reiterat el consell de comprar. Tot i aquesta rebaixa, aquests analistes segueixen veient un potencial del 40% en la SOCIMI enfront del seu preu actual de cotització, als 25,80 euros.

  • 25,95€
  • 3,80%

Citi assenyala que els riscos a curt termini per Aedas segueixen sent tres: 1) les taxacions que es fan dels habitatges; 2) els retards en la concessió de llicències: 3) les preocupacions sobre l'evolució del marge brut.

"Els retards en la concessió de llicències segueixen sent el risc immediat a l'horitzó i l'obtenció de la major part de les llicències de 2020 hauria de proporcionar una major visibilitat sobre l'objectiu de lliurament. El grup ja ha sol·licitat al voltant del 73% de les llicències de 2021 i hauríem d'esperar que això es converteixi en un problema menor l'any que ve", assenyalen aquests experts.

Citi afegeix que les accions d’Aedas Homes cotitzen amb un descompte del 18% sobre el valor liquidatiu i precisa que esperen "claredat" pel que fa a les llicències i la reducció de les pressions inflacionistes sobre els costos durant els propers 6-12 mesos. "Això hauria de recolzar la nostra recomanació de comprar", conclouen.

Noticias relacionadas

contador