ep pablo isla presidenteinditex recibepremio liderazgo empresarial 20180904184920
EUROPA PRESS - Archivo
51,86€
  • -0,06€
  • -0,12%

Inditex ha estat aquest dimarts el millors valors de l'IBEX amb una pujade del 2,90% després que els experts de Citi reiteressin avui el seu consell de compra sobre la companyia d'Amancio Ortega, alhora que milloren les seves estimacions de benefici per acció (EPS per les sigles en anglès) i eleven el seu preu objectiu fins als 31 euros (potencial proper al 20%).

"Inditex és el minorista multicanal europeu millor situat i el fet que els vents en contra per l'impacte de les divises vagin a canviar de sentit portarà també un canvi en el sentiment dels inversors", expliquen aquests experts.

Aquests analistes consideren que el rendiment de les vendes subjacents "segueix sent impressionant". Així, per al 2020 esperen que Inditex incrementi les seves vendes més que tots els minoristes britànics. Pel que fa al comportament de les vendes en línia, estimen que contribueixin a augmentar de forma important les vendes totals del grup. "Aquest no és un negoci que estigui per sota de la resta en el seu rendiment", precisen.

"Creiem que el sentiment negatiu respecte a les divises s'hauria de revertir i qualsevol millora en el comerç mundial li proporcionarà més avantatges", assenyalen des de Citi.

"Augmentem el benefici per acció per a l'any fiscal 2020 en un 2%, incrementant el nostre preu objectiu fins als 31 euros i reiterem el nostre consell de comprar", conclouen.

Noticias relacionadas

contador