ep archivo   aerogenerador de siemens gamesa 20210715094406
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / GURUTZ BEGOÑA

Els experts de Citi segueixen confiant en Siemens Gamesa malgrat els vents en contra que corren contra la companyia. Admeten que no són bons temps per a l'acció que cotitza a l'IBEX, però continuen recomanant la seva compra pel "potencial alcista de les fusions i adquisicions".

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons l'últim informe publicat per l'entitat, Siemens Gamesa ha tingut un rendiment inferior al dels seus homòlegs a l'últim mes i el consens ha anat baixant al llarg del trimestre pel "difícil entorn operatiu".

"Les seves anteriors revisions de contractes onerosos a la cartera de comandes han donat lloc a càrrecs, i amb la pujada dels preus de les matèries primeres i el nomenament d'un nou conseller delegat, nous càrrecs podrien ser, al nostre parer, un risc a la baixa", argumenten.

Admeten que és probable que els colls d'ampolla a la cadena de subministrament continuïn a curt termini, per la qual cosa en els resultats del segon trimestre fiscal del 2022 esperen que Siemens Gamesa dirigeixi les seves estimacions cap al rang inferior de la seva orientació.

És per això que retallen les previsions de marge per al 2022 i el 2023 fins al -3,6% i 3,7%, des del -2,1% i 4,3%.

Tot i això, mantenen el preu objectiu de 20 euros i segueixen recomanant la compra de Siemens Gamesa "pel potencial alcista de les fusions i adquisicions".

Noticias relacionadas

contador