• Rebaixa, però, el preu objectiu fins als 40 euros
aditya mittal arcelormittal
ARCELORMITTAL

Els experts de Citi són optimistes amb ArcelorMittal i consideren que està en un moment "fort" pel que fa als seus resultats. "Esperem un EBITDA de 2.880 milions de dòlars per al segon trimestre, per sobre dels 2.510 milions de dòlars del primer trimestre de l'any, xifra que implica un EBITDA de 132 dòlars per tona", preveuen aquests experts.

  • 23,38€
  • 0,73%

Segons els analistes de Citi, l'impuls dels beneficis es veurà recolzat per la millora dels preus als Estats Units, mentre que el deute es mantindrà "pràcticament estable" durant el trimestre. "El 'momentum' en els fluxos de caixa és més fort", afegeixen aquests experts.

Com catalitzadors que abonarien la història de creixement d'ArcelorMittal, des de Citi subratllen el tancament de l'operació d’Ilva, que probablement sigui positiu en termes de deute net el 2018.

Des de Citi reiteren el consell de 'comprar' ArcelorMittal i actualitzen els seus pronòstics (augment del benefici per acció el 2018 i 2019 fins al rang del 2-4%). "El preu objectiu, però, el rebaixem fins a 40 euros des dels 43 previs a causa de l'impacte divisa, principalment al canvi euro/dòlar", conclouen.

Noticias relacionadas

contador