ep el presidente de ferrovial rafael del pino en el acto de toque de campana en la bolsa de nueva 20240513223803
FERROVIAL

Citi ha anunciat aquest dimarts l'inici de cobertura de Ferrovial als Estats Units. Com sabeu, la companyia va començar a cotitzar al Nasdaq el 9 de maig passat. Així, Citi fixa el preu objectiu en 48 dòlars (actualment cotitza als 40 dòlars), amb una recomanació de comprar.

  • 38,89$
  • -1,04%
  • 36,24€
  • -0,06%

Alhora, el banc ha incrementat el preu objectiu de la constructora, per a la seva cotització a Europa, fins als 44 euros per acció, igualment amb un consell de comprar.

"La nostra qualificació i preu objectiu per a Ferrovial al Nasdaq es basa en la nostra perspectiva d'inversió en Ferrovial SE", explica el banc.

Citi veu un potencial a l'alça en el preu de les tarifes de trànsit als Estats Units impulsat pel creixement del trànsit i espera un nou augment de les tarifes de l'autopista 407-ETR el 2025.

"La nostra estimació d'EBITDA per a l'any fiscal 2024 està un 7-8% per sobre del consens d'analistes", afirma.

Ferrovial va començar a cotitzar el 9 de maig passat al nord-americà índex Nasdaq, i ho va fer amb volatilitat durant els primers compassos, ja que, després de disparar-se després de l'obertura, va entrar en pèrdues, que van acabar sent del -1,82%.

El president de Ferrovial, Rafael del Pino, va ser l'encarregat de fer sonar la campana d'obertura a Nova York, i va aprofitar l'ocasió per subratllar el compromís de la companyia amb el país nord-americà, on desenvolupa gran part del seu negoci.

Noticias relacionadas

contador