inditex le proprietaire de zara suspend ses activites en russie 20230607121214

Citi reafirma aquest dimecres la seva opinió positiva sobre Inditex. "Segueix sent la nostra principal opció al sector minorista a Europa", indica en un informe en què analitza algunes dades relacionades amb la temporada de rebaixes en cinc geografies clau.

  • 50,38€
  • 0,00%

En primer lloc, destaca que les rebaixes de primavera-estiu de la cadena Zara arriben fins al 40%. També observa augments seqüencials de preus del 7%-13% a França, el Regne Unit i els EUA per a la Nova Col·lecció. Així mateix, subratlla l'elevat posicionament de la marca davant del mercat d'origen d'Inditex, és a dir, Espanya, especialment als Estats Units.

Citi fa referència igualment al fet que l'oferta està adaptada a cada país, encara que amb més d'un 30% de referències comunes a totes les geografies i menys d'un 5% de referències específiques de cada país.

"Inditex segueix sent la nostra millor opció al sector minorista discrecional europeu, gràcies al fort impuls de les vendes i a una economia líder al sector", afirma Citi.

Cal recordar que aquests analistes van elevar la setmana passada el preu objectiu d'Inditex fins als 38 euros des dels 35 euros, alhora que van reiterar el consell de comprar. Això, després de pujar-lo un mes abans fins a aquests 35 euros des dels 32,50 euros.

Noticias relacionadas

contador