ep archivo - terminal t5 del aeropuerto de londres heathrow ferrovial
BAA LIMITED - Archivo

Els analistes del banc nord-americà Citi han frenat l'escalada alcista de Ferrovial en reiterar el seu consell de vendre el valor. "Seguim sent cautelosos pel que fa a qualsevol emoció a curt termini relacionada amb la recuperació del trànsit per a Ferrovial", afirmen aquests experts.

  • 28,92€
  • 0,28%

"Creiem que les accions estan ignorant els canvis estructurals provocats per la pandèmia en termes de patrons/hàbits de treball, que haurien d'afectar negativament el trànsit i la rendibilitat dels desplaçaments", afegeixen.

A més, comenten que "una mediocre recuperació del trànsit aeroportuari i riscos reguladors, juntament amb un balanç ajustat, podrien retardar encara més un dividend de Heathrow", la filial britànica d'aeroports.

Finalment, assenyalen que hi ha "una perspectiva incerta sobre la venda de la divisió de serveis", a la qual assignen un valor d'empresa de 1.000 milions d'euros, però que no acaba de tancar-se.

Després d'aquesta anàlisi, Citi assenyala que segueix "veient riscos a la baixa per les accions", cosa que justifica el seu consell de venda. Els títols de Ferrovial cauen un 1,4%, fins als 24,72 euros. El seu màxim anual es troba als 25,52 euros. El valor acumula una pujada anual del 12%.

Noticias relacionadas

contador