ep archivo   junta de inditex
M. Dylan - Europa Press - Archivo

Els estrategs de Citi se sumen a l'optimisme que ha provocat Inditex abans de la publicació dels seus resultats i n'han elevat el preu objectiu fins als 42,50 euros. Aquesta nova valoració suposa atorgar a la companyia tèxtil un potencial d'un 10% des dels nivells actuals de cotització (38,60 euros). Pel que fa al consell, el manté en comprar.

  • 46,60€
  • -0,70%

La matriu de Zara donarà a conèixer les seves xifres el proper 13 de desembre i des de la companyia nord-americana confien que presentarà un altre "sòlid" trimestre.

"Esperem que l'impuls dels ingressos bruts d'Inditex es tradueixi en un altre sòlid trimestre de beneficis amb un marge EBIT del 22% al tercer trimestre", expliquen.

Pel que fa a les previons de benefici per acció (BPA), els experts de Citi les mantenen sense canvis, tot i que han actualitzat el rastrejador de vendes per país per ajudar a informar de les estimacions de creixement de vendes per al tercer i el quatre trimestre del exercici en curs, totes dues del 12%, "cosa que representa un rendiment superior sostingut del mercat nacional de l'ordre d'entre el 7% i el 8%", afegeixen els analistes de l'entitat.

D'aquesta manera, Citi reafirma la seva opinió positiva amb Inditex i indica que "segueix sent el nostre nom favorit al comerç discrecional europeu".

Altres empreses d'anàlisi com RBC, JP Morgan o Jefferies també donen suport a la tèxtil gallega i situen el preu objectiu en 40 euros per acció, enmig de la confiança que doni a conèixer uns comptes sòlids.

Noticias relacionadas

contador