ep archivo   factoria de arcelormittal en gijon
ARCELORMITTAL - Archivo

Els experts de Citi continuen confiant en ArcelorMittal. Per aquest motiu, avui dilluns reafirmen el consell de comprar, amb un preu objectiu de 50 euros (la qual cosa suposa atorgar-li un potencial de pujada de més del 60% des dels nivells actuals de cotització).

  • 23,25€
  • 4,64%

"Al preu actual de les accions, estimem que el mercat està donant a entendre que el valor empresarial d'ArcelorMittal s'acostarà a zero a finals del 2025 (atès el rendiment acumulat del 120% del 'free cash flow' entre el 2022 i el 2025 i la posició de caixa neta a finals del 2022)", expliquen aquests experts, cosa que "sembla injustificat", afegeixen.

Assenyalen des de Citi que, fins i tot aplicant els seus pitjors escenaris de risc de fusions i adquisicions, i de descarbonització, així com els riscos de recessió mundial, les accions cotitzarien per sota de les valoracions històriques.

"Continuem sent compradors amb un preu objectiu de 50 euros", indiquen.

CREDIT SUISSE ELEVA A ACERINOX

En el marc de la seva possible fusió amb Aperam, Credit Suisse ha elevat aquest dilluns el preu objectiu d'Acerinox des dels 17 als 18 euros, amb una recomanació de sobreponderar.

Segons detallen els experts de l'entitat, "a finals del 2023, la caixa neta hauria de representar aproximadament el 16% de la capitalització de mercat actual d'Acerinox, que generarà al voltant de 1.500 milions d'euros a FCF fins a finals del 2023 segons les nostres estimacions, transformant el balanç del grup en una posició de caixa neta de més de 500 milions d'euros per primera vegada a la història del grup, o el 16% de la capitalització de mercat actual”.

Noticias relacionadas

contador