ep archivo   el presidente de ferrovial rafael del pino
Alberto Ortega - Europa Press - Archivo

Citi ha augmentat aquest dilluns el preu objectiu de Ferrovial fins als 40 euros des dels 35 euros anteriors i ha reiterat el consell de comprar després de comparar la constructora amb empreses que cotitzen als Estats Units atès que Ferrovial està a punt de començar a cotitzar-hi. Aquest nou preu suposa atorgar-li un potencial que ronda el 14%.

  • 37,58€
  • 0,05%

"Fem una comparativa de Ferrovial amb empreses cotitzades als Estats Units en sectors rellevants, atesa la seva imminent cotització allà. La nostra anàlisi detallada compara Ferrovial amb empreses als sectors de Serveis Públics, Béns Arrels i Industrials", explica Citi.

Ferrovial ha comunicat a la SEC, el regulador de la Borsa dels EUA, la seva intenció de començar a cotitzar al Nasdaq. L'objectiu és que el toc de campana es produeixi abans que s'acabi el primer trimestre d'aquest any. L'elecció del Nasdaq sobre el NYSE es deuria a diversos motius: menor cost, operativa electrònica i més dinamisme.

L'increment de preu objectiu de Citi a Ferrovial segueix un augment d'estimacions per reflectir la pujada a les tarifes de peatge a l'autopista 407 ETR, que ha resultat ser més elevada del que s'anticipava. "Les nostres estimacions d'EBITDA per al període 2024-2025 continuen sent un 3-5% superiors a les del consens", apunta Citi.

"Mantenim la nostra visió positiva i la qualificació de compra per a Ferrovial, amb un preu objectiu augmentat als 40 euros. Iniciem un període de vigilància de 30 dies per a possibles catalitzadors positius", conclou.

Noticias relacionadas

contador