ep simulacion del aeropuerto de melbourne
CIMIC

Cimic, la filial australiana d'ACS, s'ha adjudicat un nou contracte per executar la segona etapa del projecte Naarm Way de l'aeroport de Melbourne, que inclou obres d'una carretera i una esplanada. Aquest és el segon projecte que executa en aquest aeroport, ja que se li va adjudicar el projecte de detecció i seguretat 'T1 de Qantas' el desembre del 2023. Els dos contractes generaran uns ingressos a l'empresa de 260 milions de dòlars australians (162 milions de euros).

ACS

  • 38,64€
  • 0,52%

Atès que s'espera que el nombre de passatgers a l'aeroport es dupliqui gairebé a 76 milions per al 2042, aquestes obres, segons explica l'empresa, prepararan l'accés terrestre de passatgers i càrrega per al futur.

El president executiu del Grup CIMIC, Juan Santamaría ha assenyalat que, “aquestes millores establiran un nou estàndard en l'experiència de visitants i clients a l'aeroport de Melbourne, alleujant la congestió i estalviant temps tant a la sortida i recollida de passatgers com al control de seguretat. Els dos projectes hi proporcionaran més capacitat i en milloraran l'eficiència, assegurant que la infraestructura satisfaci les necessitats creixents dels passatgers”.

L'abast del treball per a la segona etapa del projecte Melbourne Airport Road and Forecourt inclou la construcció d'un nou pont de vianants de 18 metres d'amplada i una entrada des de l'estacionament T123 a les terminals, la reconfiguració de l'esplanada, un nou centre de transport vertical i la reconfiguració de l'Aparcament T123. Està previst que el projecte estigui acabat a finals del 2026.

contador