ep archivo   instalaciones cie automotive
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

CIE Automotive ha comunicat el tancament de la venda del seu negoci de fabricació de components en forja a Alemanya a Ferral United GmbH, una societat participada per Mutares, una vegada complertes les condicions suspensives, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 25,70€
  • 0,19%

"El valor de la transacció (enterprise value) puja a 55,5 milions d'euros, xifra que equival al voltant de 5 vegades l'EBITDA proforma recurrent del 2023", ha explicat. Tot i que "el preu a rebre (equity value) puja a un import màxim de 25 milions d'euros, considerant determinats imports contingents de 2,3 milions d'euros".

Aquesta operació implica la venda de la totalitat del capital social de les societats Schöneweiss & CO GmbH, Gesenkschmiede Schneider GmbH, Falkenroth Umformtechnik GmbH i Jeco-Jellinghaus GmbH, de les quals CIE Automotive és titular a través de la seva filial cotitzada a l'Índia, CIE Automotive India Ltd.

L'empresa ha indicat que, amb data de 15 de desembre del 2022, el Consell d'Administració de CIE Automotive va aprovar la decisió estratègica de discontinuar aquestes activitats de forja a Alemanya i de vendre aquest negoci, registrant el seu actiu net consolidat com a "grup d'actius i passius mantingut per a la venda" pel seu valor realitzable a l'exercici 2022, actualitzant aquest valor segons avançaven les negociacions durant l'exercici 2023.

"Per tant, la venda del negoci no suposa un impacte significatiu addicional al compte de resultats consolidat de CIE Automotive", ha matisat.

Amb a prop de 600 treballadors i unes vendes de 220 milions d'euros a l'exercici 2022, aquestes companyies estan especialitzades en la fabricació de components de forja i de forja mecanitzada i estan orientades fonamentalment al mercat europeu del camió.

Noticias relacionadas

contador