ep cie automotive gana 224 millones hasta septiembre un 18 mas
CIE AUTOMOTIVE - Archivo
26,10€
  • 0,55€
  • 2,15%

CIE Automotive (-0,4%) ha registrat un benefici net de 224 milions d'euros fins a setembre, xifra que suposa un 18% més que l'any anterior a causa d'una "estricta" política comercial i d'inversió, segons ha informat la companyia en un comunicat. Els experts de Renta 4 assenyalen que el resultat és pitjor del que s'esperava "a nivell operatiu". "No esperem impacte en la cotització", afegeixen els analistes que recomanen "sobreponderar" el valor.

"Els resultats demostren la flexibilitat i la capacitat d'adaptació a un entorn econòmic i sectorial negatiu, en què prioritzem de forma activa la recerca de l'eficiència operativa i l'excel·lència operacional", ha destacat el conseller delegat de la companyia, Jesús María Herrera.

Així mateix, les vendes el 30 de setembre van créixer un 14%, fins als 2.609 milions d'euros, mentre que el benefici brut d'explotació (Ebitda) es va incrementar en un 13%, fins als 458 milions d'euros.

La companyia va anunciar l'abril, durant la seva junta general d'accionistes, que l'alt rendiment del perímetre 2018 l'ha portat a complir anticipadament l'actual pla estratègic i a dissenyar un de nou que serà presentat el 2020.

Herrera ha emfatitzat que aquests resultats permeten assegurar la consecució el 2019 dels "ambiciosos" objectius per a 2020 del Pla Estratègic, tot i estar vivint la "pitjor caiguda de volums de l'última dècada".

Noticias relacionadas

contador