ep estand de cellnex en mwc 2022
DAVID CAMPOS - CELLNEZ

Citi retalla aquest dijous el preu objectiu de Cellnex després de la rebaixa d'ahir de Barclays, que el situa ara als 35 euros des dels 48 euros previs i que ha reduït el consell fins a mantenir des de sobreponderar.

  • 36,82€
  • -0,14%

Citi ha baixat el preu fins als 34,5 euros des dels 41 euros i ha reafirmat el seu consell de neutral.

Cellnex cotitza actualment al voltant dels 29 euros després de la forta caiguda que està patint durant els últims temps i que s'estén també a la sessió d'avui. Des del passat dia 20 de setembre, la companyia ha perdut un 20% a la borsa. Això l'ha portat a acostar-se als mínims del 2022 que presenta al voltant dels 28 euros.

Citi valora la venda, anunciada per Cellnex la setmana passada, del 49% de les filials a Suècia i Dinamarca a Stonepeak per 730 milions d'euros. Tot i que aquests experts consideren que la transacció és "positiva" i que ajuda la companyia en el camí per aconseguir una qualificació creditícia de grau d'inversió, també n'expressen dubtes. Així, encara que creuen que Cellnex podria tenir més opcions quant a desinversions, també assumeixen que enfronta riscos pel que fa als guanys, "especialment en comparació amb les expectatives del consens pel que fa a despeses financeres a mitjà termini".

"En general, esperem que les accions es mantinguin dins d'un rang i tenim preferència per les empreses de telecomunicacions sobre les empreses de torres de comunicació a Europa. Reiterem la nostra qualificació de neutral i en reduïm el nostre preu objectiu de 41 euros a 34,5 euros", diu Citi.

Noticias relacionadas

contador