ep archivo   sede de cellnex 20230727182716
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Cellnex torna a ser la companyia més ben valorada del sector al rànquing GRESB Infrastructure Public Disclosure 2023 per tercer any consecutiu, millorant la seva qualificació respecte a l'any passat (+1,2%), fins a assolir una puntuació de 86 punts sobre 100. Segons ha informat aquest dimarts en un comunicat, manté la seva valoració global al grup 'A' -el nivell de puntuació més alt del rànquing GRESB- enfront de la mitjana del sector, que es manté al grup 'C'.

  • 35,85€
  • -2,63%

Per la seva banda, Cellnex Netherlands i Cellnex Switzerland han participat al GRESB Infrastructure Asset Assessment que avalua l'exercici en sostenibilitat. Cellnex Netherlands obté la màxima puntuació (100/100) i Cellnex Switzerland, que ha participat per tercer cop en aquest rànquing, aconsegueix millorar la seva puntuació un 14%, passant de 78 a 88 punts sobre 100 en tres anys. Mentre que Cellnex Netherlands destaca a l'àrea de governança, Cellnex Switzerland obté la màxima puntuació a l'àrea social.

Igual que el 2022, les puntuacions més destacades obtingudes per Cellnex són respecte a les dimensions de divulgació, en què supera en totes les subcategories la mitjana dels seus competidors i la de la resta de companyies que participen al rànquing. En concret, les tres millors valoracions es corresponen amb la divulgació de la seva governança de sostenibilitat, la divulgació de la implementació de la sostenibilitat i la divulgació de pràctiques de participació dels stakeholders, detalla al comunicat.

GRESB proporciona dades empresarials mediambientals, socials i de governança (ESG) estandarditzades i validades als mercats financers. Les dades de GRESB són utilitzades per centenars de proveïdors de capital i milers de gestors d'actius per comparar inversions a totes les carteres.

Noticias relacionadas

contador