cellnex cfo raimon trias

Cellnex ha nomenat Raimon Trias com a nou CFO (Chief Financial Officer o director financer) del grup. La seva incorporació serà efectiva el proper 1 de desembre. Raimon Trias, que s'integrarà així mateix al Comitè Executiu de Cellnex, agafa el testimoni de José Manuel Aisa, que deixarà el grup el proper 31 d'octubre, tal com s'havia anunciat.

  • 35,85€
  • -2,63%

Raimon Trias s'incorpora a Cellnex procedent de Natra Group, on ocupava el càrrec de CFO. Compte amb una experiència de més de 20 anys en grups industrials (Natra, Grup Nova Pescanova, Celsa) i ha desenvolupat la seva carrera a Espanya, Polònia i el Regne Unit. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona i amb formació d'alta direcció per l'IESE.

Marco Patuano, CEO de Cellnex, ha destacat que “Raimon compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys treballant en grans grups industrials internacionals, ja sigui per a empreses recolzades per capital privat, grups familiars o amb entitats financeres com a accionistes. Compte amb una contrastada experiència en finances, incloent-hi projectes d'M&A, gestió de balanços, canvis en l'estructura accionarial, relacions amb inversors, planificació financera i programes d'eficiència i control de costos. Més enllà del perfil financer, és destacable l'experiència operativa –també com a director general– que ha marcat diferents etapes de la seva carrera. Els seus excel·lents dots de gestió inclouen una provada capacitat de lideratge d'equips i de treball conjunt amb les àrees d'operacions i de negoci”.

Per la seva banda, Raimon Trias ha subratllat la satisfacció “per la meva incorporació a un grup líder europeu en l'operació d'infraestructures de telecomunicacions i un dels principals valors del selectiu IBEX 35 de la Borsa espanyola. Un grup que, des de la seva sortida a borsa el 2015, s'ha convertit en un referent industrial i financer que ha protagonitzat un creixement sense precedents i que ara està focalitzat en la consolidació i plena integració de les seves operacions. Tenim un clar compromís adquirit amb els nostres accionistes pel que fa a l'impuls del creixement orgànic, la creació de valor, el reforçament del balanç i el proper èxit de la qualificació de grau d'inversió”.

Noticias relacionadas

contador