ep archivo   sede de cellnex 20240115191210
DAVID CAMPOS - Archivo

Cellnex ha anunciat aquest dijous la incorporació de Daniel Pataki com a director de Regulació i Assumptes Europeus de la companyia. Pataki, ha explicat, reportarà directament a Marco Patuano, conseller delegat del grup, i formarà part del Comitè Executiu.

  • 36,33€
  • -1,22%

La funció que exercirà Pataki, de nova creació i que també comptarà amb oficina a Brussel·les, forma part de la nova estructura organitzativa anunciada al mes de setembre passat en el marc de la nova estratègia de negoci del grup, que es va donar a conèixer al novembre del 2022 i que se centra a "potenciar el creixement orgànic i assolir el grau d'inversió".

Daniel Pataki s'incorpora a Cellnex des de la GSMA, on els darrers 8 anys ha liderat la responsabilitat global a l'àmbit dels assumptes reguladors del sector de la telefonia mòbil, com a vicepresident de Política i Regulació. També va ser Director d'Europa i responsable de totes les iniciatives de la GSMA a la regió europea.

Pataki compta amb un "ampli bagatge" en el desenvolupament estratègic de l'agenda política europea en matèria de telecomunicacions, ha afegit Cellnex, després d'haver estat director de l'Autoritat Nacional de Regulació d'Hongria (2004-2009), president del Grup de Reguladors Europeus (ERG, ara ORECE, 2008) i president del Grup Europeu de Política de l'Espectre Radioelèctric (RSPG, 2009).

Daniel Pataki, recorda el grup, també va ser director general de l'Associació Europea d'Operadors de Xarxes de Telecomunicacions (ETNO, 2012-2015).

Noticias relacionadas

contador