ep el consejero delegado de cellnex tobias martinez y el presidente de la firma bertrand khan
CELLNEX

Cellnex està negociant amb la banca un crèdit de 6.000 milions d'euros per licitar a les 40.600 torres de telecomunicacions que ha posat a la venda Deutsche Telekom en aliança amb el fons d'inversió Brookfield, segons informa El Confidencial.

  • 36,12€
  • -0,58%

El preu total de l'operació s'aproparia als 20.000 milions d'euros i suposaria una transacció molt rellevant per a Cellnex, que ha reiterat diverses vegades que no ampliarà capital per comprar aquest actiu.

Cellnex i Brookfield competiran amb altres grups importants per les torres de Deutsche Telekom, com Vantage Towers, American Tower, KKR, Stonepeak i GIP. La teleco alemanya vol tancar l'operació a les properes setmanes.

"NOTÍCIA D'IMPACTE MODERAT"

"Notícia d'impacte limitat per a Cellnex, atès que ja havia indicat que no faria una ampliació de capital per a aquesta operació. Seria un actiu d'encaix absolut que permetria entrar a Alemanya i continuar consolidant el mercat de torres europeu", expliquen els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 61,20 euros per acció.

Segons les seves estimacions, Cellnex disposa de 9.000 milions d'euros per comprar i necessitaria gairebé 10.000 milions per comprar les torres de Deutsche. "El crèdit, segons com es dissenyi l'oferta i tenint en compte les possibles desinversions, permetria evitar l'ampliació de capital".

Noticias relacionadas

contador