ep archivo   sede de cellnex 20230727182716
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Jefferies han retallat aquest dilluns el preu objectiu de Cellnex fins als 46 euros des dels 49 euros, alhora que han reiterat el consell de comprar. Aquest nou preu encara suposa atorgar a la companyia un potencial de més del 30% des dels nivells actuals de cotització.

  • 35,85€
  • -2,63%

"Considerem prometedor el nomenament de Marco Patuano des de la presentació durant els resultats del segon trimestre, amb la seva experiència a TIM, l'alineació dels objectius estratègics clau i el full de ruta d'alt nivell presentat per assolir aquests objectius", assenyalen aquests analistes. "Els nous acords amb SFR i Bouygues donen suport a aquesta idea, amb un impuls a les col·locacions per reduir els desemborsaments de capital, i la promoció d'altres vies de menor despesa amb l'ampliació de l'acord FTTT (fibra a la torre). També veiem que prossegueix la planificació positiva del balanç amb la nova emissió de bons”, afegeixen.

MILLORA LES ESTIMACIONS

Jefferies ha elevat les estimacions de Cellnex pels nous acords anunciats.

"Augmentem els ingressos del grup i les estimacions d'EBITDA ajustat entre un +0,4% i un +0,6% per al període 2023-2025, tenint en compte el desplegament més gran previst d'emplaçaments i PoPs (punts de presència), juntament amb un capex més gran, derivat de la recentment anunciada operació amb SFR", expliquen aquests experts.

També han augmentat el deute financer net per la recent adquisició del 30% restant d'OnTower Polònia, amb un deute financer net sobre EBITDA previst de 7,6 vegades per a finals de l'exercici de 2023 i de 6,9 vegades per a l'exercici de 2024.

Noticias relacionadas

contador