ep fachada de la sede de cellnex telecom a 2 de abril de 2024 en barcelona catalunya espana
David Zorrakino - Europa Press

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat a Cellnex, mitjançant concurs públic, el projecte d'instal·lació i manteniment d'una solució de cobertura mòbil multioperador per dotar de connectivitat els més de 4,5 km que hi ha als túnels 3 (Coll de Porta) i 6 (Santa Linya I) de la línia que uneix Lleida amb la Pobla de Segur.

  • 36,70€
  • -0,19%

Irene Merayo, Commercial Developer de Cellnex Espanya, ha destacat "la importància de la connectivitat en entorns singulars, com lʻinterior dels túnels de les línies de ferrocarrils, a lʻhora de generar una experiència dʻusuari completa i segura, tant pels viatgers com pels treballadors”.

Cellnex compta amb experiència en la instal·lació i el manteniment de solucions de cobertura mòbil multioperador en algunes de les línies ferroviàries i de metro més importants d'Europa: París, Madrid, i Milà, tal com ha destacat en un comunicat aquest dimarts. En total, la companyia ha desplegat infraestructures de connectivitat a més de 7.500 km de vies i un total de 516 estacions.

Noticias relacionadas

contador