ep archivo   edificio de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

JB Netherlands ha adjudicat a Cellnex el contracte per proporcionar cobertura mòbil a l'interior del complex residencial i d'oficines 'Valley', al barri de Zuidas d'Amsterdam. Això garanteix que els residents, els llogaters de les oficines i els visitants del complex tinguin cobertura mòbil al seu interior. Es tracta d'un projecte únic per a un entorn residencial d'aquesta magnitud i singularitat. La cobertura en interiors es fa mitjançant un sistema d'antenes distribuïdes (DAS).

  • 35,85€
  • -2,63%

El complex singular de torres 'Valley', desenvolupat per EDGE, és un exemple de vida urbana d'alt nivell. Inclou apartaments de luxe, oficines, botigues i restaurants. Amb 'Valley', RJB s'ha esforçat per assolir el màxim nivell de servei.

Durant la construcció del complex, es van prendre moltes mesures per elevar al màxim nivell la sostenibilitat. El complex compta fins i tot amb el certificat Breeam Excellent. Tot i això, molts materials d'alta qualitat que contribueixen a la durabilitat afecten negativament la recepció dels senyals mòbils. Alhora, la connectivitat mòbil és una condició important per garantir l'alt nivell de qualitat de 'Valley'. Gràcies a la solució oferta per Cellnex, un sistema d'antenes distribuïdes (DAS), els senyals de mòbil dels operadors estan disponibles també al seu interior. El sistema DAS s'està implantant en col·laboració amb l'SPIE i els operadors de xarxes mòbils T-Mobile, KPN i Vodafone.

"L'equip de Cellnex té molta experiència. Per la seva activitat, tenen una estreta relació amb els operadors de telefonia mòbil i estan, per exemple, molt familiaritzats amb les especificacions tècniques que els operadors estableixen per al disseny. També coneixen millor que ningú les novetats", tant tècniques com a l'àmbit de la legislació i la normativa", assenyala Hamza Boucharabba, partner de VGE Real Estate Management.

Noticias relacionadas

contador