ep archivo   oficina de cajamar a 18 de julio de 2022 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Grup Cajamar ha col·locat aquest dimarts, a través del Banc de Crèdit Social Cooperatiu, una emissió de deute sènior 'preferred' per un import de 500 milions d'euros a un termini de venciment de sis anys, i la demanda dels quals ha arribat als 2.100 milions de euros, 4,2 vegades més, ha assenyalat la companyia mitjançant un comunicat.

El banc ha precisat que "per la bona acollida del mercat, el preu ha quedat fixat en 4,2%, per sota del preu de sortida". Els bancs col·locadors d'aquesta nova emissió han estat Santander, BofA Securities, UBS, Deutsche Bank i Natixis.

A través d'aquesta emissió, que té una finestra d'amortització anticipada als cinc anys, Cajamar incrementa el volum de passius elegibles per al compliment d'MREL. Així, la ràtio MREL supera el 25%, per sobre del requeriment establert al 23,08% per a l'1 de gener del 2025.

"La positiva evolució, resultats i ràting del grup cooperatiu Cajamar ha elevat l'interès del mercat, obtenint l'emissió una resposta excel·lent amb un alt volum d'ordres de comptes d'alta qualitat per part de més de 180 inversors institucionals, dels quals entorn al 85% són internacionals", detalla Cajamar.

contador