ep caixabank 20170529132504
CAIXABANK

CaixaBank ha liderat els avenços de l'IBEX 35 amb pujades del 4,43%. L'entitat s'ha vist impulsada per un informe favorable d’RBC, que li millora el preu objectiu un 19% fins als 4,4 euros des dels 3,7 euros anteriors. CaixaBank cotitza gairebé als 4 euros, de manera que li atorga un potencial del 10%.

  • 5,30€
  • 2,51%

Així mateix, els analistes d’RBC també milloren la seva recomanació des d’'infraponderar' a 'sobreponderar'. La companyia canadenca destaca que l'entitat està especialment ben posicionada per beneficiar-se del ràpid creixement en el segment de crèdit al consum a Espanya.

RBC també destaca l'evolució favorable del seu negoci de bancassegurances, especialment, les assegurances de vida. També veu marge per a una major penetració del seu negoci assegurador a Espanya.

D'altra banda, l'informe del banc canadenc també fa esment a la situació política de Catalunya. CaixaBank compta amb un 25% del seu negoci a la comunitat. No obstant això, els analistes d’RBC no veuen cap risc en aquest conflicte. D'acord amb l'informe, els temors a un alentiment del crèdit a causa de la incertesa política no s'han materialitzat.

Caixabank és el banc que millor ho està fent a l'acumulat anual. De fet, és l'única entitat que registra avenços aquest any, concretament, el banc puja prop d'un 5%. D'altra banda, Bankinter només cau un 0,3% a l'acumulat, però Bankia es deixa un 14%; Banc Sabadell, un 17%; Banc Santander, un 19%, i BBVA es converteix en el pitjor banc del selectiu en l'acumulat anual amb una caiguda del 22,5%.

Noticias relacionadas

contador